dissabte, 27 d’octubre del 2012

ESPAGUETIS AMB TONYINA, BACÓ ,SALSA DE TOMÀQUET I FORMATGE




Ingrèdients per 4 persones:

400 grams d’espeguetis
300 grams de bacó fumat tallat petit
1 llauna de tonyina en oli (conserva, mida mitjana)
1’500 kg de tomàquets madurs o una llauna de tomàquet triturat natural
Mantega
Oli, sal, pebre negre mòlt
Formatge ratllat per gratinar

Preperació:

Primer de tot bullir els espaguetis amb aigua i una mica de sal.
Escórrer, refrescar perque no s’enganxin i reservar.
Amb una paella amb una mica d’oli fer la salsa de tomàquet hi posem una mica de sal quan acabi de coure, reservem.
Amb una plata que pugui anar el forn i posem uns trossets de mantega i quan estan una mica desfets i posem el bacó tallat petit amb una mica de pebre negra que s’enrosseixi una mica. Aixó es fa el mateix foc de la cuina.
Quan ho tenim una mica rosset ho traiem del foc i posem els espaguetis a sobre, desprès posem la tonyina sensa oli i ben esmicolada a sobre dels espeguetis, quan ho tenim i posem la salsa de tomàquet i finalment el formatge ratllat a sobre.Es posa la plata el forn a gratinar que es fongui el formatge i ja els podrem servir.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada